Kategorie

Jablka křížaly

Jablko nejběžnější druh ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě. Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Ovoce je sušené nepoužívá se oxid siřičitý na zvýšení trvanlivosti a uchování vzhledu. Používáme pouze cukr a kys. citronovou. Ovoce je vhodné i pro malé děti Jablka jsou přirozeně bezlepkové.

Více informací

Dostupnost balení a gramáž

volně balené
ks (kg) / karton
karton / paleta
cena s DPH
10 kg
--
--


Mají detoxikační, antioxidační, protirakovinné, pročišťující, posilují srdce, trávení i imunitní systém, nervovou soustavu, upravují krevní tlak, pomáhají při zánětu a onemocnění střev.