Datle vypeckované
Datle rostou na palmě datlové. Obsahují až 70 % sacharidů v podobě přírodních cukrů. Jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínu A, B, C, K, beta-karotenu, biotinu, vlákniny a sacharidů. Dále obsahují 50 % cenných jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a menší množství bílkovin....
Datlová pasta
Datle rostou na palmě datlové. Obsahují až 70 % sacharidů v podobě přírodních cukrů. Jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínu A, B, C, K, beta-karotenu, biotinu, vlákniny a sacharidů. Dále obsahují 50 % cenných jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a menší množství bílkovin....
Datle vypeckované
Datle rostou na palmě datlové. Obsahují až 70 % sacharidů v podobě přírodních cukrů. Jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínu A, B, C, K, beta-karotenu, biotinu, vlákniny a sacharidů. Dále obsahují 50 % cenných jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a menší množství bílkovin....
Datle s peckou (vanička)
Datle rostou na palmě datlové. Obsahují až 70 % sacharidů v podobě přírodních cukrů. Jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínu A, B, C, K, beta-karotenu, biotinu, vlákniny a sacharidů. Dále obsahují 50 % cenných jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a menší množství bílkovin....