Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).
Rozinky zlaté Jumbo Amber
Rozinky jsou sušené plody vinné révy. Na trhu se vyskytují rozinky různých barev (černé, hnědé, červené, žluté, zelené). Obsahují velkou koncentraci cukrů a vitamínů B, C, E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vlákninu a kyselinu lynolovou....
Rozinky zlaté výběr
Rozinky jsou sušené plody vinné révy. Na trhu se vyskytují rozinky různých barev (černé, hnědé, červené, žluté, zelené). Obsahují velkou koncentraci cukrů a vitamínů B, C, E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vlákninu a kyselinu lynolovou....
Rozinky zlaté malé
Rozinky zlaté Jumbo
Rozinky jsou sušené plody vinné révy. Na trhu se vyskytují rozinky různých barev (černé, hnědé, červené, žluté, zelené). Obsahují velkou koncentraci cukrů a vitamínů B, C, E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vlákninu a kyselinu lynolovou....