Zázvor je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů: zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví. Výborný je zvláště k dochucení sladkých jídel, nejčastěji perníku a vánočních zázvorových sladkostí.
Zázvor kousky, kostky, plátky
Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny. Může mít žlutou, okrovou až černou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, slabě ovocná až citrusová a sladce pikantní ve větším množství je až ostrá. Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně....
Zázvor kousky, kostky s jemným cukrovým posypem
Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny. Může mít žlutou, okrovou až černou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, slabě ovocná až citrusová a sladce pikantní ve větším množství je až ostrá. Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně....
Zázvor
Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny. Může mít žlutou, okrovou až černou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, slabě ovocná až citrusová a sladce pikantní ve větším množství je až ostrá. Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně....