Kategorie

Rozinky

Počet produktů: 11

Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).

Podkategorie

  • Rozinky sultánky

    Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).

  • Rozinky zlaté

    Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).

  • Rozinky natural Jumbo

    Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).

  • Rozinky velké

    Rozinky, často též hrozinky (podle současných pravidel pravopisu jsou však obě možnosti pravopisně správné) se mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení a vaření. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkholol ovocná šťáva, mléko či horká voda).


Rozinky sultánky
Rozinky zlaté
Rozinky natural Jumbo
Rozinky velké