Jablka jsou nejběžnější druh sušeného ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě. Vysušením se přírodní cukry koncentrují a sušená jablka jsou pak zdrojem sacharidů rychle přeměnitelných na energii, což oceňují zejména sportovci. Obsahují šestkrát víc kalorií než čerstvá jablka. Jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů, ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Jablka jsou přirozeně bezlepková. Mají detoxikační, antioxidační, protirakovinné a pročišťující účinky, posilují srdce, trávení, imunitní systém i nervovou soustavu, upravují krevní tlak, pomáhají při zánětu a onemocnění střev.
Země původu: Čína
Jablka kroužky
Jablko nejběžnější druh ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě.Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Ovoce je sušené...
Jablka kostičky
Jablko nejběžnější druh ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě. Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Ovoce je...
Jablka křížaly
Jablko nejběžnější druh ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě. Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Ovoce je...
Jablka kroužky
Jablko nejběžnější druh ovoce nejen ve střední Evropě. Mají nezastupitelné místo ve výživě. Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Ovoce je...